Cautare

4353 de rezultate pentru "accident grav de circulatie in localitatea stefanesti video" (3.18 secunde)
Secretarul de stat Gigel Stirbu a iesit din vizorul politistilor slatineni în cazul accidentului de la Curtisoara, petrecut în luna iunie si în care a fost implicat autoturismul demnitarului.
Tragedia din Muntenegru, unde cel putin 19 persoane au murit in urma unui accident cu autocarul, va ridica semne de intrebare in randul turistilor, in privinta modalitatilor ieftine de transport.
Pe 29 septembrie 2013, in peste 100 de tari, se sarbatoreste "Ziua Mondiala a Inimii" cu tema "O lume, o casa, o inima".
Ieri, la 48 de ore dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta in sala de sport, era inca intubat, conectat la aparate, in stare foarte grava. "In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Ieri, la 48 de ore dupa ce a fost gasit in stare de inconstienta in sala de sport, era inca intubat, conectat la aparate, in stare foarte grava. "In ciuda antecedentelor sale cardiace, artistul nu a facut infarct, ci a suferit un accident vascular cerebral embolic.
Un accident cumplit s-a petrecut pe Lacul Snagov, in noaptea de sambata spre duminica. Doua barci s-au ciocnit, iar persoanele care erau in ele au fost ranite. Pompierii l-au gasit pe barbatul care a fost dat disparut dupa accident. Omul, in varsta de 60 de ani, este mort.
Scene de groaza, filmate pe o autostrada din China. Un accident teribil, produs zilele trecute, a fost surprins de camerele de supraveghere. Mai multe masini, care stateau la coada la bariera la o statie de taxare, au fost strivite de un camion, scapat complet de sub control.
Traficul rutier este restrictionat pe Valea Prahovei din cauza unui accident cu trei masini la Azuga.
Si asta cumva in tromba, in tromba masinii ministrului de la Transporturi, implicat intr-un accident rutier cu parasirea locului in care acesta s-a produs.
Lavinia Bososchi, o tanara creatoare de moda, in varsta de numai 28 de ani, a murit marti, intr-un accident de masina. Accidentul a avut loc martți in localitatea Gilau din judetul Cluj.
Nu doar in perioada Sarbatorilor resedinta judetului devine un oras cu strazi aproape necirculabile. Acest fapt l-a constatat si il constata zilnic oricine circula, cu automobilul sau pe jos - cind incearca sa traverseze de pe un trotuar pe altul.
Grav accident de circulatie in apropiere de Iasi, la Letcani, unde un tir a lovit doi copii pe o trecere de pietoni. Unul dintre ei si-a pierdut viata, iar celalalt este in stare grava.
In data de 23 decembrie 2010, in jurul orelor 10.30, prin sistemul Apel Unic de Urgenta 112 a fost transmis un apel in care se preciza ca un barbat a cazut de la un balcon din Palatul Parlamentului - Camera Deputatilor.
Cand se gandeste la cursele sale, campionul national la motociclism Catalin Cazacu isi aminteste exact fiecare accident suferit. "Sunt tot felul de situatii limita si la curse. Pentru mine, cea mai grava accidentare a fost cea in care mi-am rupt oasele umarului drept.
"Orice exces de radiatii poate provoca dureri de cap, anxietate, stari depresive" • Magda Marincovici: Va rog sa ne formulati o definitie a accidentului vascular cerebral, diferita de cea gasita intr-un dictionar de specialitate, o definitie care sa rezulte din vasta dumneavoastra experienta?
Accident cu 27 de morti in Ucraina, dupa ce un autocar, un microbuz si o autocisterna au luat foc. Potrivit primelor informatii, acesta este cel mai grav accident rutier din ultimul deceniu in Ucraina.
Un accident s-a produs in provincia Guizhou (sud-vest), pe ceata, a precizat agentia China Noua.
Mircea Lucescu a fost ranit intr-un accident rutier, dar e "in afara oricarui pericol" Antrenorul Mircea Lucescu (66 de ani, Sahtior Donetk) a fost ranit intr-un accident rutier produs vineri pe Bulevardul Vasile Milea din Bucuresti, transmite Realitatea TV.
Doi oameni au murit intr-un accident care a avut loc luni noapte, pe A1 Bucuresti - Pitesti. Alti doi pasageri au fost dusi la spital la Targoviste, in stare grava. O cisterna incarcata cu motorina a lovit un autocamion care transporta mai multi stupi de albine.
Fiul fostului prim-ministru Victor Ponta a ajuns de urgenta la spital, vineri, dupa un grav accident la un meci de rugby ce se desfasura in localitatea prahoveana Baicoi. Andrei Ponta, in varsta de 14 ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral si si-a pierdut cunostinta.
google-analytics.com